(SPORT TV***) Borussia Chelsea uživo 15/02/2023
rujna, ide na San Siro na susret s AC Milanom. “Čeka nas utakmica koju smo silno željeli. Naravno da pritom vodimo brigu i o državnom prvenstvu jer bez toga ne bismo bili u situaciji za ulazak u skupinu Lige prvaka. Ovo je za nas velika satisfakcija, dakle i za mene kao trenera i za moje igrače i sam klub. Siguran sam da ćemo od ovog natjecanja svi profitirati i da će igrači napredovati, a klub rasti. I naravno, da će naši gledatelji vidjeti ovako eminentnog suparnika”, rekao je trener Dinama Ante Čačić.
Gdje gledati prijenos Dinamo – Chelsea, 1. kola Lige prvaka?
(BESPLATNO>>>) Borussia Chelsea uživo prijenos 15/02/2023
(Uživo prijenos###) Borussia Chelsea uživo prijenos gledati
Dinamo će tražiti svoju šansu “Još sam nakon izvlačenja skupina rekao da ni u jednoj utakmici nismo favoriti, ali da ćemo u svakoj tražiti svoju šansu. Naša je obaveza pred ispunjenim stadionom i prekrasnom atmosferom kakva vlada u zadnje vrijeme učiniti sve da momčad u 90 minuta bude svoja, na maksimumu, da pokuša neutralizirati kvalitetu Chelseaja. Ova je utakmica drukčija nego dosadašnje jer nije eliminacijska, moramo se veseliti i od nje učiti. Što se tiče igračkog kadra, ne računamo na Dilavera koji je dobio temperaturu kao i Šutalo i Menalo“, dodao je Čačić.
Salzburg protiv Chelsea Live Prijenos i H2H Statistika
CHELSEA-Borussia Dortmund Gdje je danas na televiziji? (2023)Erzähl uns, von welchem Club du Fan bist! Und schon erhältst du exklusiven Zugang zu Infos nur zu deinem Verein! - Klicke auf das Logo deines Club um fortzufahren. Ja wir wissen, Popups nerven. Es dauert aber weniger als 15 Sekunden... Versprochen! Ein Schritt fehlt noch vor dem Anpfiff! Email-Adresse eingeben, Zugangslink gemailt bekommen, Link klicken, und schon bist Du stolzer Teil unserer exklusiven {teamName}-Community! Netter Versuch! Wir brauchen in der Tat deine richtige Email - vielen Dank im Voraus! Hiermit erkläre ich mich einverstanden, dass diese Seite mich über wichtige Vereins Infos von informieren darf. Diese Einwilligung kann ich jederzeit widerrufen.
TV Program - HTV, Nova TV, RTL, Cinestar, HBO - MojTV
“Ovo je jedna velika nagrada za nas. U ovim utakmicama moramo uživati, a pogotovo sutra. I nadam se da ćemo doći do pozitivnog rezultata! Budući da me išlo u prijašnjim velikim europskim susretima, svojim suigračima poručujem da je mene u tim utakmicama izbacila momčad. Nebitno je tko će zabiti pogodak ako ćemo igrati dobro. Trebamo svi zajedno funkcionirati.
Obrana je ključ, a onda možemo pokušati probati napraviti nešto iz kontre”, dodao je Mislav Oršić. Ulaznice za susret Dinama i engleskog velikana su rasprodane! “Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 1. kola UEFA Lige prvaka Dinamo – Chelsea na stadionu Maksimir u već u nedjelju oko 14 sati rasprodane ulaznice za sve tribine! ” – tako su javili iz Kluba, što znači da ukoliko niste uspjeli nabaviti ulaznicu, susret ćete morati gledati na televiziji. A na kojem kanalu, doznajte niže u tekstu.
Borussia Dortmund vs Chelsea live: How to watch, stream link, team newsThe 2022-23 UEFA Champions League last 16 is here and some incredible ties will take place over the next few weeks. [ LIVE: Champions League scores]Real Madrid and Liverpool will do battle in the last 16 as a repeat of the 2021-22 final has been set up, while a repeat of the 2019-20 final sees PSG and Bayern Munich clash. Tottenham and Manchester City face AC Milan and RB Leipzig respectively, while Chelsea face Borussia Dortmund which is a tough ask. Below is everything you need following the UEFA Champions League knockout rounds.
Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Chelsea? Utakmica 1. kola skupine E UEFA Lige prvaka između klubova GNK Dinamo Zagreb i Chelsea FC igra se u utorak, 6. godine u 18. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAXSport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, utakmicu možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.
Dodatne informacije: Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime te nisu prenosive. Na ulazima u stadion bit će kontrola ulaznica i osobnih dokumenata. Nema mogućnosti promjene osobnih podataka na kupljenim ulaznicama. Također, nije moguće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice. Vlasnici godišnjih ulaznica na stadion ulaze s godišnjom ulaznicom. Nije potrebno preuzimanje dodatnih ulaznica na Ticket pointu.
PROČITAJTE VIŠE: ZGodionica 2022 – neviđena zabava na Bundeku prije povratka u školske klupe! Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo. hr. Više informacija o engleskom klubu Chelsea FC možete naći na klupskim stranicama na adresi chelseafc. com/en. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). VIDEO: Trener Ante Čačić i napadač Mislav Oršić najavljuju susret 1.
Dinamo i Chelsea igraju 1. kolo Lige prvaka na stadionu Maksimir – gdje gledati prijenos? Dinamo i engleski velikan Chelsea FC na stadionu Maksimir igraju prvu utakmicu skupine E ovogodišnje Lige prvaka. Susret je na rasporedu u utorak, 6. rujna 2022. godine s početkom u 18. 45 sati. Dodajmo da su sve ulaznice vrlo brzo rasprodane tako da se očekuje veličanstvena atmosferan. Osim Dinama i Chelseae u skupini E igraju još i talijanski AC Milan te austrijski Red Bull Salzburg. A kako je već poznato, Dinamo se u Ligi prvaka našao pobjedom nad norveškim Bodo/Glimtom u play-offu. Dodajmo da nakon ovog susreta Dinamo idući tjedan, u srijedu, 6.
How to watch Borussia Dortmund vs. Chelsea - CBS Sports
Evo gdje gledati Borussia (D) - Barcelona, Napoli - Liverpool