Conference League/ Tirana, Vllaznia dhe Laçi luajnë sot ndeshjet e kthimit! | Top Albania Radio | It’s timeSot do të zhvillohen ndeshjet e kthimit të raundit të dytë të Ligës së Konferencës ku të treja skuadrat shqiptare, Tirana, Vllaznia dhe Laçi i kanë llogaritë e hapura për kualifikimin e mëtejshëm. Më të vështirë për këtë raund, të paktën në letër dhe bazuar në rezultatin e ndeshjes së parë, do të jetë për kampionët në fuqi të Tiranës, të cilët u mundën nga Zrinjski Mostar në ndeshjen e parë në kryeqytet rreth 9 ditë më parë me shifrat 0-1 në stadiumin “Air Albania”. Edhe pse paraqitja e bardhebluve ishte më e mirë se në ndeshjen ndaj Dudelange, një penallti në minutat e para të ndeshjes vendosi fatin e takimit. Duke paSur parasysh që goli në fushën kundërshtare nuk vlen njësoj si më parë, bardheblutë kanë ende mundësi që të kalojnë më tej.
(JETONI!!) Vllaznia Kukësi drejtpërdrejt live 7 shkurt 2023
Vllaznia? – Është një kundërshtar i drejtpërdrejt për ne, skuadër me elemente shumë cilësore dhe mendoj që është një kundërshtar i denjë për objektiva. Kundërshtar që të imponon respekt dhe për fanellën por dhe për elementet që ka në përbërje. Është një ndeshje që hyn te ato të fortat. Skuadra dhe ndryshimet? – Ne pothuajse jemi të plotë, përveç Husein nuk është i gatshëm për shkak të një dëmtimi. Pjesa tjetër është e plotë dhe me afrimet e fundit që kanë plotësuar dokumentacionin mendoj se jemi të gatshëm për nesër. Kemi ndryshuar sistem dhe manovër, njerëzit në sulm mund të ndryshojnë në varësi të kundërshtarit por nesër do të shikohet kjo gjë.
“Vllaznia rival i drejtpërdrejtë, klasikja si derbi”, Orges Shehi: Tirana ka ndryshuar manovër, jemi gatiTirana do të përballet ditën e nesërme më Vllazninë në “klasiken” e futbollit shqiptar, në një sfidë që vjen në javën e tretë të kampionatit. Përpara sfidës ka folur dhe trajneri i bardhebluve, Orges Shehi që ka theksuar rëndësinë e ndeshjes dhe pritshmëritë ndaj saj. Ndeshja e nesërme? - Sfida ndaj Vllaznisë është klasike dhe Vllaznia është rivali i Tiranës historik por dhe momental. Një skuadër që gjithmonë ka objektiva për të qenë në majë që do të thotë që është ndër rivalët tanë të drejt për drejt. Në ndeshje të tilla duhet anë psikologjike e fortë dhe të jesh i përqendruar te detajet. Ndeshje të tilla mund të bëjnë diferencën, për ne vjen shumë shpejt si ndeshja e tretë e kampionatit, por që të gjithë ne është e fiksuar që nesër luajmë ndaj një kundërshtari direkt.
Këtë ndeshje do të keni mundësinë ta ndiqni drejtpërdrejtë në Digitalb duke filluar nga ora 21:00. Ndërkohë shanset më të mëdha për kualifikimin për në raundin e tretë eliminator i ka Laçi. Barazimi 0-0 në ndeshjen e një javë më parë në Moldavi, në transfertë me 10 lojtarë për më tepër se 60 minuta, të paktën në letër e bën skuadrën e drejtuar nga Shpëtim Duro më të avantazhuar për takimin e mbrëmjes së sotëm që starton në orën 21:00 në “Elbasan Arena”. Për të gjithë ata që nuk do të kenë mundësinë për të qenë në stadium edhe këtë ndeshje do të mund ta shohin në Digitalb. Në transfertë do të luaj ndeshjen e kthimit edhe Vllaznia përball Universitad Craiovës.
(TV**) Kukësi Vllaznia drejtpërdrejt live 3 nëntor 2022
Ndërkohë shanset më të mëdha për kualifikimin për në raundin e tretë eliminator i ka Laçi. Barazimi 0-0 në ndeshjen e një javë më parë në Moldavi, në transfertë me 10 lojtarë për më tepër se 60 minuta, të paktën në letër e bën skuadrën e drejtuar nga Shpëtim Duro më të avantazhuar për takimin e mbrëmjes së sotëm që starton në orën 21:00 në “Elbasan Arena”. Për të gjithë ata që nuk do të kenë mundësinë për të qenë në stadium edhe këtë ndeshje do të mund ta shohin në Digitalb.
KF Tirana - Vllaznia Live - Abissnet Superiore: Football Scores & Highlights - 12/02/2023Follow the Abissnet Superiore live Football match between KF Tirana and Vllaznia with Eurosport. The match starts at 3:00 PM on February 12th, 2023. Catch the latest KF Tirana and Vllaznia news and find up to date Abissnet Superiore standings, results, top scorers and previous winners. Football fans can read breaking Football news headlines, interviews, expert commentary and watch replays. Keep up with what’s happening in the Premier League, Champions League and other competitions.
(SHIKONI DREJTPËRDREJT>>>>) Partizani Tirana Laçi
KF Tirana vs Vllaznia Live Score and Live Stream - ScoreBat
[[[Jetoni]]>>>>] Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 30
Më të vështirë për këtë raund, të paktën në letër dhe bazuar në rezultatin e ndeshjes së parë, do të jetë për kampionët në fuqi të Tiranës, të cilët u mundën nga Zrinjski Mostar në ndeshjen e parë në kryeqytet rreth 9 ditë më parë me shifrat 0-1 në stadiumin “Air Albania”. Edhe pse paraqitja e bardhebluve ishte më e mirë se në ndeshjen ndaj Dudelange, një penallti në minutat e para të ndeshjes vendosi fatin e takimit. Duke paSur parasysh që goli në fushën kundërshtare nuk vlen njësoj si më parë, bardheblutë kanë ende mundësi që të kalojnë më tej. Këtë ndeshje do të keni mundësinë ta ndiqni drejtpërdrejtë në Digitalb duke filluar nga ora 21:00.
Conference League/ Tirana, Vllaznia dhe Laçi luajnë sot ndeshjet e kthimit! | Top Albania Radio | It’s timeSot do të zhvillohen ndeshjet e kthimit të raundit të dytë të Ligës së Konferencës ku të treja skuadrat shqiptare, Tirana, Vllaznia dhe Laçi i kanë llogaritë e hapura për kualifikimin e mëtejshëm.
Monday, 6 February, 2023Kupa e Shqiperise. Thursday, 2 February, 2023Albania. Sunday, 29 January, 2023Albania. Thursday, 26 January, 2023Albania. Saturday, 21 January, 2023Latest matches KF VllazniaAlbania. Tuesday, 7 February, 2023Kupa e Shqiperise. Friday, 3 February, 2023Albania. Monday, 30 January, 2023Albania. Wednesday, 25 January, 2023Albania. Saturday, 21 January, 2023Albania.
Live Score, Stream and H2H results 2/12/2023. Preview match KF Tirana vs KF Vllaznia, team, start time. Tribuna. comAlbania. Kategoria Superiore21 Matchday, Stadium: Stadiumi Loro BoriçiStatisticsPossessionShots on targetShots off targetFoulsCorner kicksFree kicksOffsidesGame eventsFull-timeGoal! MarkuPenaltyHead - to - HeadLast 20 gamesKF Tirana10WinsKF Vllaznia4WinsSupercup. Wednesday, 7 December, 2022Albania. Kategoria Superiore. Sunday, 13 November, 2022Albania. Friday, 2 September, 2022All matchesLatest matches KF TiranaAlbania.
Atdhe ndeshje live