Byl jsem s přítelkyní na Audi Cupu a opravdu velký zážitek, perfektní místa a můžu jen doporučit cestovat s FotbalTour. Patrik Stupka | Audi Cup 2019 | 10. 8. 2019 Vážení sportovní přátelé, v prvé řadě bych chtěl poděkovat Vaší společnosti za zprostředkování tak úžasného sportovního zážitku. Zvláště pak Julovi Turčekovi. za jeho vysoce erudované průvodcovské služby, ochotu, starost a organizaci celé akce. S takovou profesionalitou jsem se ještě nesetkal a to se zúčastňuji sportovních událostí ve světě dost často. Závěr - odlet z Manchestru jsem si pokazil vlastí hloupostí a nepozorností (ještě s 2 účastíky), když v odletové hale stále svítilo červeně " Closing" ( hůře vidím a tak to zaměnil za "Closed") a já čekal na zelený pokyn " Go To The Gate", které se za celou dobu neobjevilo.
To, že jsme nenastoupili ještě podporovalo info z reproduktoru o zhoršeném počasí kdesi. Naši chybu jsem zjistil až při dotazu na info, kdy bude náš tet povolen. Záměna zavřeno - zavírání, způsobylo, že jsme neodletěli. I v této prekérní situaci nám výrazně pomohl delegát obstaráním ubytování u letiště a my mohli druhý den v klidu odletět do Prahy. Myslím si, že Vaše společnost by mohla, s klidným svědomím, užívat logo FC Liverpool " Nikdy nejdeš sám". Budu i nadále cestovat jen s Vaší společností. Honza Jan Andrejs | 4zápas (Liverpool – Norwich, West Ham – Man. City, Tottenham – Aston Villa, Man. United – Chelsea) | 15. 2019 O klubechTottenham HotspurTottenham Hotspur je londýnský fotbalový klub hrající v anglické FA Premier League. Jeho domácím stadionem je nový Tottenham Hotspur Stadium. Klub byl založen ještě v roce 1882 pod názvem Hotspur Football Club.
: Odlet do Londýna. Po příletu přesun na hotel (ubytování nejdříve od 14:00 hodin). Seznámení se s okolím a relax po procestovaném dni. Později přesun na stadion a sledování zápasu Tottenham – AC Milán. ČTVRTEK, 9. : Odhlášení z hotelu (do 12:00 hodin). Doporučujeme bezplatné atrakce (např. Britské muzeum, Westminsterská Katedrála, St. James’s Park, Borough Market).
AC Milan Naživo Skóre, 2023 Rozvrh, Výsledok - AiScore
Tottenham fan shop ✔️ všetko skladem ✔️ Fotbal ✔️
Live zápasy v televízii, priame prenosy športových udalostí.
O hladký průběh zájezdu se starají zkušení delegáti a sportovní nadšenci v jednom. INFOBALÍČEK před zájezdem vám připravíme detailní informace a aktuální pravidla pro návštěvu stadionu, abyste si mohli užít zápas bez starostí. Co následuje po vyplnění nezávazné rezervace? Budeme vás kontaktovat s bližšími informacemi k dopravě, vstupenkám na zápas a doplňkovému programu. Odeslání rezervace vás nezavazuje k platbě. Program zájezdu: STŘEDA, 8. 3.
Liga Majstrov LIVE dnes 2023 ▶️ Ako a kde sledovať LM
Fotbal, Itálie: AC Milán livescore, výsledky, program zápasů
Futbal | SPORTNET
AC Miláno vs Tottenham Hotspur – Liga majstrov preview a tip
AC Miláno - Tottenham Hotspur (Liga majstrov) - Onlajny.eu
Stačí navštívit obchod přes tento odkaz, nebo použít slevový kód FOTBALTOUR UŽIJTE SI FOTBAL BEZ STAROSTÍ A OSTATNÍ NECHTE NA NÁS Denně pro vás sledujeme podmínky pro cestování a návštěvu stadionů. Máme speciální pojištění, které pokrývá i storno v případě onemocnění covidem. Pokud se zápas z pandemických důvodů přeloží, zruší nebo odehraje bez diváků – automaticky vám vrátíme voucher na 100% zaplacené částky. AKTUÁLNÍ PODMÍNKY PRO VSTUP DO VELKÉ BRITÁNIE NAJDETE ZDE. Doporučujeme sledovat nařízení, novinky a další podrobnosti na webu MZV. Vyjádření klientů ze zápasů Tottenham Hotspur, AC Milán Zkušenosti jsou individuální a mohou se lišit.
ONLINE: AC Miláno - Tottenham - Futbal - Športweb
PSG proti Bayernu bez Mbappeho, otázny Messi, Galtier obavy