La Liga Mesfusha është reparti më i mbipopulluar te Barcelona. Xavi ka në dispozicion talente si Pedri, Gavi apo De Jong, dhe Franck Kessie po has... Futboll Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në futbollin belg. Arne Espil ishte 25 vjeç dhe aktivizohej si portier me skuadrën e Winkel Sport. Gjatë... Ngolo Kante ka vendosur të nisë një aventurë të re në fundin e sezonit.
Home | SuperSportPremier League Manchester City e mbyll praktikisht që në pjesën e parë sfidën me Aston Villan në “Etihad”. Skuadra e Pep Guardiolës realizoi tri herë para... Premier League Manchester United mori një fitore të vyer (2-0) në fushën e Leeds United dhe ngjitet qoftë përkohësisht në vendin e dytë me 46 pikë,... Klubi i Tottenhamit ka vënë në shenjestër drejtorin sportiv të Lazios, Igli Tare, si zëvendësues të mundshëm për Fabio Paraticit. Siç raportohet nga “The... Ishte një nga kritikat më të forta të Cristiano Ronaldos për Manchester United në intervistën me Piers Morgan: klubi nuk kishte investuar prej vitesh... Eredivisie Feyenoordi i Roterdamit rikthehet në krye të Eredivisies me 46 pikë (dy më shumëse Alkmaari) falë suksesit 1-2 në fushën e Heerenveenit, me vendësit...
Home | SuperSportPremier League Manchester City e mbyll praktikisht që në pjesën e parë sfidën me Aston Villan në “Etihad”. Skuadra e Pep Guardiolës realizoi tri herë para... Premier League Manchester United mori një fitore të vyer (2-0) në fushën e Leeds United dhe ngjitet qoftë përkohësisht në vendin e dytë me 46 pikë,...
[[[FUTBOLLI==]]^] Tirana Lushnja drejtpërdrejt live 02/02/2023
Mesfushori francez luan në Premier League prej vitit 2016. Deri... Legjionarët 2-2 ka përfunduar pjesa e parë mes Udineses dhe Sassuolos. 45 minutat e para të duelit që po zhvillohet në Friuli, prodhuan shumë emocione.... Kombëtare Stafi teknik i Kombëtares U15 do të organizojë në fillim të javës një grumbullim me disa lojtarë të vitlindjes 2009.
[[SOT==]+] Teuta Durrës Bylis Ballsh drejtpërdrejt falas 07.02
Top Channel - Lajmet e fundit minute pas minute, art, sport
Klubi i Tottenhamit ka vënë në shenjestër drejtorin sportiv të Lazios, Igli Tare, si zëvendësues të mundshëm për Fabio Paraticit. Siç raportohet nga “The... Ishte një nga kritikat më të forta të Cristiano Ronaldos për Manchester United në intervistën me Piers Morgan: klubi nuk kishte investuar prej vitesh... Eredivisie Feyenoordi i Roterdamit rikthehet në krye të Eredivisies me 46 pikë (dy më shumëse Alkmaari) falë suksesit 1-2 në fushën e Heerenveenit, me vendësit...
[Sot>>>] Laçi Egnatia drejtpërdrejt live 11 shkurt 2023
(transmetim televiziv-) Partizani Tirana Laçi - Palmi Condivisa
KF Erzeni vs KF Teuta Durrës live score, H2H and lineups
[[sporti-]!] Kukësi Kastrioti_Kruje 2022 11/02/2023