Tirana-Vllaznia, klasikja e Superligës | Gazeta Telegraf
Bëhet fjalë për një sfidë të madhe dhe vijmë të përgatitur. Ata vijnë si kryesues të Superiores dhe kanë një skuadër me mjaft eksperiencë. Duhet të japim më të mirën, për të bërë të mundur që ndeshja të shkojë pozitivisht për ne. Ndeshje që ndikon te gara për titull? Fillimisht duhet të jemi realistë, ne funksionojmë me koherencë. Kërkojmë rezultatin më të mirë të mundshëm ndeshje pas ndeshje. Jemi shumë të motivuar të fitojmë përballë Tiranës”, u shpreh Thomas Brdariç.
(SHIKONI DREJTPËRDREJT>>>>) Partizani Tirana Laçi
Vllaznia-Tirana, luhet klasikja e futbollit shqiptarPublikuar më: 29/10/2021, ora 16:57 Një sfidë për kreun. Klasikja e futbollit shqiptar, ndërmjet Vllaznisë dhe Tiranës i kthehet identitetit, me dy skuadrat që përballen për objektivin më të rëndësishëm: Titullin kampion. Në Shkodër provojnë ta mbajnë skuadrën me këmbë në tokë, duke mos e shtuar presionin te nënkampionët e sezonit të kaluar. “Përballë Tiranës janë ndeshje të veçanta.
[SHIKO TV***] Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt 30.01.2023
Vllaznia-Tirana, luhet klasikja e futbollit shqiptarPublikuar më: 29/10/2021, ora 16:57 Një sfidë për kreun. Klasikja e futbollit shqiptar, ndërmjet Vllaznisë dhe Tiranës i kthehet identitetit, me dy skuadrat që përballen për objektivin më të rëndësishëm: Titullin kampion. Në Shkodër provojnë ta mbajnë skuadrën me këmbë në tokë, duke mos e shtuar presionin te nënkampionët e sezonit të kaluar. “Përballë Tiranës janë ndeshje të veçanta. Bëhet fjalë për një sfidë të madhe dhe vijmë të përgatitur. Ata vijnë si kryesues të Superiores dhe kanë një skuadër me mjaft eksperiencë. Duhet të japim më të mirën, për të bërë të mundur që ndeshja të shkojë pozitivisht për ne. Ndeshje që ndikon te gara për titull? Fillimisht duhet të jemi realistë, ne funksionojmë me koherencë.
Kërkojmë rezultatin më të mirë të mundshëm ndeshje pas ndeshje. Jemi shumë të motivuar të fitojmë përballë Tiranës”, u shpreh Thomas Brdariç. Tirana vjen në këtë sfidë pas triumfit në derbi dhe si kryesuese. Trajneri Shehi e vlerëson si tejet të gjerë garën dhe beson se sfida me Vllazninë do të vendoset nga detajet. “Vijmë pas një fitoreje në derbi. Është një ndjesi pozitive, por do të fokusohemi te ndeshja me Vllazninë, një kundërshtar i fortë dhe rival për titullin. Është klasikja e futbollit shqiptar. Përballen dy skuadra cilësore që synojnë titullin. Dua që skuadra të luajë si në derbi, nuk jemi perfektë.
Klasikja Tirana-Vllaznia/ Ndeshja të shtunën në Air Albania, transmetohet nga DigitalbKlasikja e futbollit shqiptarë mes Tiranës dhe Vllaznisë do të hapë edhe serinë e ndeshjeve të kampionatit tonë për vitin 2022. Skuadra shkodrane prej ditësh është grumbulluar në qytetin e Durrësit për të zhvilluar stërvitjen në një kompleks pranë tij me bar artificial, i ngjashëm dhe më i përshtatshëm me të atë të stadiumit “Air Albania” ku do të zhvillohet ky takim mbrëmjen e së shtunës. Ky vit i ri që fillon menjëherë me përballjen me kryesuesen për Thomas Brdaric është diçka e mirë. Një parashikim për këtë klasike? Si Vllaznia ashtu edhe Tirana vijnë në këtë ndeshje pa shumë ndryshime në grupin e lojtarëve pasi të dyja këto ekipe kanë qenë nga më pak aktivet.
Ndeshja e sotme, Erzeni-Vllaznia, transmetohet drejtpërdrejt
Ndeshja e nesërme? - Sfida ndaj Vllaznisë është klasike dhe Vllaznia është rivali i Tiranës historik por dhe momental. Një skuadër që gjithmonë ka objektiva për të qenë në majë që do të thotë që është ndër rivalët tanë të drejt për drejt. Në ndeshje të tilla duhet anë psikologjike e fortë dhe të jesh i përqendruar te detajet. Ndeshje të tilla mund të bëjnë diferencën, për ne vjen shumë shpejt si ndeshja e tretë e kampionatit, por që të gjithë ne është e fiksuar që nesër luajmë ndaj një kundërshtari direkt. Vllaznia? – Është një kundërshtar i drejtpërdrejt për ne, skuadër me elemente shumë cilësore dhe mendoj që është një kundërshtar i denjë për objektiva. Kundërshtar që të imponon respekt dhe për fanellën por dhe për elementet që ka në përbërje. Është një ndeshje që hyn te ato të fortat. Skuadra dhe ndryshimet? – Ne pothuajse jemi të plotë, përveç Husein nuk është i gatshëm për shkak të një dëmtimi.
Partizani Tirana vs Vllaznia Shkoder Rezultati drejtpërdrejt
Finalja e Kupës së Shqipërisë, Tirana-Vllaznia, drejtpërdrejt
Finalja e Kupës së Shqipërisë, Tirana-Vllaznia, drejtpërdrejt në RTSH (13:30)AlbanianSport. net 16. 02. 2017 09:35 ASNN – Rrjeti i Radio-Televizionit Shqiptar është padyshim shtëpia e të gjithë sporteve në vend dhe, pasi ka sjellë dje ndeshjet e kthimit të çerekfinaleve të Kupës së Shqipërisë, transmetuesi publik do të sjellë sot për sportdashësit drejtpërdrejt një tjetër duel interesant. Bëhet fjalë për finalen e Kupës së Shqipërisë në futboll për Nën-17-vjeçarët, që luhet në Stadiumin “Elbasan Arena”, duke nisur nga ora 13:30. Sot në duelin final për këtë trofe do të jenë përballë njëra-tjetrës Tirana dhe Vllaznia. Ndërkohë, javën e shkuar Rrjeti i Radio-Televizionit Shqiptar solli për sportdashësit drejtpërdrejt edhe finalen e Kupës së Shqipërisë në futboll për Nën-19-vjeçarët, midis Partizanit dhe Flamurtarit, që u fitua nga kryeqytetasit me një gol të vetëm.
KF Tirana, Live on TV Futboll
(TV**) Kukësi Vllaznia drejtpërdrejt live 3 nëntor 2022